STARTPAGINA

OMGEVING

CULTUUR

VAKANTIE

LINKS

NIEUW

VRAAG EN ANTWOORD

CONTACT

  

Zoeken:
op internet
op deze site


Copyright

Alle teksten en foto's op deze website werden gemaakt door andalusie.org, tenzij anders expliciet vermeld.

Het is impliciet verboden op enigerlei wijze en via welke media dan ook teksten en foto's van deze website te copiëren en/of te verspreiden. De reden is zeer eenvoudig: het heeft de auteur zeer veel persoonlijke moeite, energie, én geld gekost om de nodige kennis te verzamelen en foto's te maken om het zomaar te laten "misbruiken" door derden.

Teksten en foto´s mogen enkel voor niet commercieel gebruik in normaal ganbare onderwijsinrichtingen gebruikt worden ter illustratie van onderrichtingen. Geenszins mag een volledig onderricht- of lessenpakket opgebouwd worden op basis van de inhoud van deze website.

Wie gebruik wenst te maken van het "citaatrecht" wordt dringend verzochr dit enkel te doen mits duidelijke bronvermelding en link naar deze website.

Vermits niets in deze wereld onomstotelijk hoeft vast te staan, is de auteur graag bereid uitzonderingen te maken op deze regels, echter steeds enkel en alleen via vooragaandelijke schriftelijke toestemming.


Disclaimer | Copyright | Foto's | Bibliografie | Contact | Wettelijke vermelding


Bijzondere vakantie-huizen in Andalusië. Accommodaties op rustige lokaties, bijna alle voorzien van een privé-zwembad.Spaans leren in Spanje.