STARTPAGINA

OMGEVING

CULTUUR

VAKANTIE

LINKS

NIEUW

VRAAG EN ANTWOORD

CONTACT

  

Zoeken:
op internet
op deze site


Foto's

Deze website wordt gebouwd en onderhouden door één persoon, die ook de foto's maakt. Deze persoon heeft geen dure camera en is geen professionele fotograaf. Zodoende zijn de foto's op deze website bedoeld ter illustratie zonder meer en proberen ze geenszins artistieke prijzen te behalen. Belangrijk om te weten is: als de auteur deze fot's kon maken, dan kan u dat (mits enkele uitzonderingen) ook.

Gebeurlijk zijn de foto's minder klaar of bewogen, afhankelijk van het ogenblik van het maken van de foto's (voor of na het nuttigen van één of meerdere glazen wijn bij het eten).

De auteur heeft zich het recht voorbehouden om af en toe de foto's wat bij te werken, bijvoorbeeld om een occasioneel voor de lens springende doos afval te verwijderen.

De foto's houden geen enkele garantie in om op lokatie dezelfde dingen te zien. In de winter kan het zijn dat een boom geen bladeren meer heeft, na een aardbeving kan blijken dat het kerkje dat u wou bekijken ingestort is, ... De auteur van deze website kan op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden voor deze voorvallen.

De foto's werden bewerkt om ze zo licht mogelijk te maken om een snel opladen van de site te garanderen. Eventueel kwaliteitsverlies is daardoor mogelijk. Er werd steeds gestreefd naar een aanvaardbaar resultaat voor het informatieve doel van deze website.


Disclaimer | Copyright | Foto's | Bibliografie | Contact | Wettelijke vermelding


Bijzondere vakantie-huizen in Andalusië. Accommodaties op rustige lokaties, bijna alle voorzien van een privé-zwembad.Spaans leren in Spanje.