STARTPAGINA

OMGEVING

CULTUUR

VAKANTIE

LINKS

NIEUW

VRAAG EN ANTWOORD

CONTACT

  

Zoeken:
op internet
op deze site


Excursie naar Jerez de la Frontera vanaf de Costa del Sol

Meer info en foto's: klik hier.

De volledige naam van de stad Jerez is eigenlijk "Jerez de la Frontera". Het is echter vooral bekend onder zijn Engelse naam: "Sherry". De stad wordt gedomineerd door de sherry-bodega's die soms zo groot zijn dat ze echte kathedralen lijken. Onder begeleiding van een lokale gids krijgt U een rondleiding in zo'n bodega met nadien de mogelijkheid om verschillende variëteiten te proeven zonder aankoopverplichting. Sherry wordt trouwens in Spanje niet onder die naam verkocht, u dient een "Fino" te vragen.

Van wereldklasse is de "Escuela Real de Arte Equestre", de Koninklijke Hogeschool voor Paardrijkunst. Een vermaard centrum waar studenten gedurende verschillende jaren opgeleid worden in alle knepen van het vak die een topruiter moet beheersen. Elke donderdag treden de leraars en hun studenten op in een van de meest indrukwekkende en verfijnde dressuurshows in Europa met passage, piaffe, verandering van voet, steigeren, zijdelingse verplaatsingen, pirouettes, Spaanse Pas, enz.


Disclaimer | Copyright | Foto's | Bibliografie | Contact | Wettelijke vermelding


Bijzondere vakantie-huizen in Andalusië. Accommodaties op rustige lokaties, bijna alle voorzien van een privé-zwembad.Spaans leren in Spanje.